ELMATADOR

Recentebeoordeling


4 sterren uit 622 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Elmatador. Meer weten? Ontdek meer

2 mrt 2024 om 21:29 2 uur moeten wachten schandalig!!
25 feb 2024 om 1:47 We hadden spare ribs. Heerlijk zoals altijd voor ons
27 jan 2024 om 19:37 Naar ruim 1 uur te wachten hebben we gebeld waar onze bestelling bleef, we werden niet erg beleefd te woord gestaan en verzocht geduld te hebben want het was druk
19 jan 2024 om 22:04 Bestellen hier al jaren en altijd goed. Heerlijk eten
2 jan 2024 om 8:15 prima weer!
29 dec 2023 om 0:30 De fried chicken is hier echt goeie. En de steak is ook altijd goed. Een van onze favoriete restaurants om bij te bestellen.
23 dec 2023 om 19:33 Ik vindt de spareribs heerlijk maar deze keer zat er bar weinig friet bij voor twee personen en de ribs waren voor het eerst mini
23 dec 2023 om 0:53 Heerlijke spareribs en lekkere frietjes binnen de beloofde tijd bezorgd. Top!
21 dec 2023 om 17:05 Broodje van hamburger nat/slap, portie ribs voor 2 kleiner dan normaal en zeer taai/weinig vlees. Friet en fried chicken wel ok.
19 dec 2023 om 20:17 Bezorging duurde ipv 45 min meer dan 90 min, 2x gebeld, friet was slap. Spareribs waren warm en prima.
14 dec 2023 om 11:49 Om 17:10 besteld.. zou om 18:11 bezorgd worden. Om 18:35 nog niks ontvangen dus maar even gebeld.. was onderweg zijden ze .. maar pas om 19:30 hebben we ons eten gekregen. De porties waren kleiner als normaal en de friet was taai.
19 nov 2023 om 18:46 visschotel voor 2, lekkere saus, vis goed. voorspelde levertijd klopte ook wel, iets meer dan uur.